Skådespelaren Sam Neill håller virtuell vinprovning

Hem » Nyheter » Skådespelaren Sam Neill håller virtuell vinprovning
© Christopher D Thomsen

Vill du utmana de internationella gränserna rejält och delta i en virtuell vinprovning på andra sidan världen med, inte mindre, skådespelaren Sam Neill? Han är kanske mest känd hos oss för sin roll som den onde Brian de Bois-Guilbert i riddarfilmen Ivanhoe.

Sam äger också ett flertal vingårdar, den mest berömda är nog den ekologiska vingården Two Paddocks i Central Otago på Nya Zeelands södra ö som öppnades 1993 och han är känd för sin goda Pinot Noir, ett lätt kryddat och mycket smakrikt vin.

Vill du läsa mer om vad vi tidigare skrivit om Sam Neill och Two Paddocks >> se denna länk

Nu rycker Sam ut så här i Corona-tider och håller en virtuell vinprovning där han kommer att prova sällsynta årgångar av vinet och prata om livet, alkohol och de extraordinära tiderna som vi upplever just nu. Han kommer även att ge sina fans chansen att ställa frågor under sändningen.

Tillsammans med det kända auktionshuset Langdon’s Fine Wines så kommer den 72- åriga stjärnan att hålla provningen i realtid på Landon’s YouTube sida den 14 maj kl 18.00 AEST – vilket betyder redan kl 10.00 på morgonen den 14 maj, svensk tid.

På den här länken kommer provningen att sändas >>  https://www.youtube.com/channel/UCrA9wfak275o_qDyYKaoEsA

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.