Populär vinmässa har nytt fokus på lokala producenter

Hem » Nyheter » Populär vinmässa har nytt fokus på lokala producenter

I helgen arrangeras den populära vinmässan Göteborg Vin & Deli, som med ett fåtal biljetter kvar verkar slå publikrekord. Mässan, som bjuder in besökarna att prova och lära sig mer om världens vin och smaker, lämnar i år större plats för de lokala smakerna när man inleder ett samarbete med Smaka på Västsverige.

Göteborg Vin & Deli, som arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg, är en av Sveriges största vinmässor och lockar varje år tusentals vinälskare att uppleva världens viner och delikatesser. I år stärks konceptet då det kommer finnas betydligt fler utställare med produkter från Västsverige än vad som funnits tidigare. Detta tack vare ett samarbete mellan Göteborg Vin & Deli och Smaka på Västsverige, som verkar för att synliggöra lokal mat och lokala måltidsupplevelser

. På mässan tar de plats tillsammans med 15 av sina producenter i en samlingsmonter där besökaren får utforska fantastiska smaker från Västsverige. Göteborg Vin & Deli arrangeras den 17-18 mars på Svenska Mässan i Göteborg.

För mer information om mässan, >>  besök vinochdeli.se !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.