Se hur tyska vingårdar tänker hållbart!

Hem » Nyheter » Se hur tyska vingårdar tänker hållbart!

Man pratar ofta om de gröna tyska vingårdarna, men faktum är att den tyska vinindustrin ligger i framkant när det gäller ekologisk odling, hållbara metoder och miljöengagemang.

Vineventföretaget Vinexpo America har tillsammans med Drinks America och Wines of Germany USA satt ihop ett gratis online seminarium on-demand (se när du vill) för att alla intresserade, både konsumenter och andra professionellt aktiva inom den globala vinbranschen. I Tyskland anser man att en hållbar vinindustri med en naturlig vinproduktion är kritisk för framtiden.

Seminariet ”Germany Goes Green: Sustainability in the German Wine Industry” ger en inblick i hur vingårdar i landet anpassar sig till klimatförändringen och hur man anpassar sina vingårdar och kommer att fokusera på hållbara, ekologiska och biodynamiska och naturliga viner som kommer från ett av Europas mest uppskattade vinproducerande länder.  Lyssna till experter som ger varierande input, exempelvis sommelier Whitney Pope som pratar om naturviner med flera.

Läs mer och registrera dig gratis till seminariet på länken här!  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.