Spritmuseum lanserar digitalt julbord!

Från och med den 19 november erbjuds ett digitalt julbord på Spritmuseum.

– För oss är julen en av de käraste högtiderna på året. Det är nu vårt lilla museum kommer till sin bästa rätt. Vi pyntar, låter våra kockar och dryckesexperter plocka fram det allra bästa vi kan erbjuda för att ge våra gäster den ultimata julbordsupplevelsen. Nu kan inte alla ses fysiskt men vi vill ändå, givet förutsättningarna, ge den bästa upplevelsen vi kan, säger Ingrid Leffler, Museichef på Spritmuseum.

Alla läckerheter som funnits med under tidigare år finns även med detta år, inga större förändringar från den planerade julmenyn alltså – förutom att maten körs ut till deltagarna och Spritmuseums dryckesexperter har tagit fram rekommendationer på dryck, med och utan alkohol, till julmenyn och till och med ett par snapsvisor följer med utskicket.

Du kan redan nu boka ditt digitala julbord på Spritmuseum direkt på mejlen restaurangen@spritmuseum.se och även få mer information där.

Spritmuseums restaurang håller öppet som vanligt, men det digitala julbordet är ett komplement för de som vill avnjuta julbord i större sällskap.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy