Fler vinmässor skjuter upp datumet på grund av virus!

Hem » Nyheter » Fler vinmässor skjuter upp datumet på grund av virus!

ProWine Singapore har skjutit upp datumet för branschmässan ProWine Singapore som skulle hållits i slutet på mars på grund av oro för coronaviruset, Covid-19, meddelar tyska arrangören för mässan på huvudkontoret i Düsseldorf. Beslutet gäller både FHA-Food & Beverage och ProWine Asia 2020 i Singapore.

Lokala myndigheter, bland annat Singapore Health Ministry (MOH), Ministry of Manpower och Singapore Tourism Board har på plats utfärdat råd om att undvika att vistas i stora folkmassor och man förväntar sig alltså att mässevenemangen kommer att påverkas av detta, eftersom folk är rädda.

”Vi arbetar aktivt med alla partners för att hitta ett lämpligt nytt datum som passar alla utställare och beökare” meddelar Martyn Cox,  på Informa Markets,  evenemangsdirektör för FHA-Food & Beverage. Nya datum kommer att meddelas inom kort.

Även den stora mässan Vinexpo meddelade nyligen att det fortfarande avsåg att gå vidare med sin mässa i Hong Kong i maj, men har för säkerhets skulle även nya datum i juli om situationen inte skulle ha förbättrats.

Även mässan TopWine China (TWC) Fine Wine Showcase i Chengdu som skulle gått av stapeln i mars har skjutit fram datumet på obestämd tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.