Smart app som översätter vinetiketter

Third Aurora heter ett australiskt startup företag som utvecklar en app som använder AI-driven teknologi som gör det möjligt att översätta vinetiketter på fler än 100 språk. Appen har utvecklats med AI-driven etikettigenkänningsteknik. Det går till så att man fotograferar etiketten med sin smartphone och sedan översätts etiketten och en nya texten projiceras i det språk som man önskar med visualisering. Man får alltså se en bild med samma etikett, fast på det språk man vill.

Appen är egentligen endast en del av en större webbaserad vinplattform som heter Winetales och där det är redan ca ett hundratal vingårdar knutna till plattformen och målet är att få upp plattformen i slutet a september och lansera en full version nästa år.

Här i filmen berättar Luke Chaffey och Dave Chaffey kort om projektet och hur appen fungerar. Läs också mer på deras hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy