Något för vin- och klocknördar?

Hem » Nyheter » Något för vin- och klocknördar?
Photo: Analog Watch Co.

Analog Watch Company i Philadelphia har förmodligen lanserat världens enda klockserie med vin-klockor med olika färgade vin-infärgade kork-remmar.  Klockmärket är en Premium Citizen Miyota 2035.

Denna urmakare är känd för att tillverka klockor och hitta anknytningar som har med naturen att göra och gör bland annat populära klockor som är av sten och marmor, med infattade torkade blommor eller mossa.

Analog Watch Company samarbetat med Cork Forest Alliance för serien med vin-klockorna där remmarna antingen är röda, blå, naturliga, svarta och vita kork-remmar. Man har färgat in remmarna med rött vin från Cabernet Sauvignon-druvor, liksom blåbärsvin. I serien finns fyra olika modeller i borstad metall: Chardonnay (guld), Cassis (svart), Rosé (rosa guld) och Saké (silver) och kommer att kosta ca 10 tusen kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.