Elsa Billgren är årets designer för Alexandre Bonnet

Hem » Nyheter » Elsa Billgren är årets designer för Alexandre Bonnet

För femte året i rad genomför champagnehuset Alexandre Bonnet ett samarbete med en svensk designer. I år har Elsa Billgren tagit fram den limiterade presentförpackningen för Grande Réserve Brut (SB 7555) och Perle Rosée Brut (SB 7471). Elsa har hämtat inspiration från såväl sin kärlek för Paris som för vintage.

Elsa Billgren är bloggare, poddare och entreprenör med ett stort intresse för återbruk. Hon är flitigt anlitad som vintageexpert i olika sammanhang:

-Jag har alltid älskat gamla saker, vackra plagg och föremål med historia. Hittar jag en sidenklänning från 50-talet med handmålade rosor på, bygger min hjärna upp en hel historia. Hur den köptes i Paris, användes på en fantastisk vårdag, hånglade vid Seine och sen följde med i bagaget hem och vidare resten av livet. Just en sådan klänning har jag i min garderob, och den romantiska känslan den har invävd i tyget ville jag få fram i min design, säger Elsa Billgren.

Den limiterade presentförpackningen bygger på Billgrens favoritvintageklänning och hennes ständiga kärlekshistoria med staden Paris. De dekorativa rosorna är avfotograferande från klänningen och pryder en vintagekarta från Paris. Med sin glamourösa vintagekänsla andas förpackningen tidlöshet och elegans i vardagen, vilket går hand i hand med varumärket Alexandre Bonnet.

Tidigare år har Alexandre Bonnets presentförpackningar skapats av designikonerna Ida Sjöstedt, Malinda Damgaard, House of Dagmar och Bea Szenfeld. De limiterade förpackningarna kommer att säljas på Systembolaget från och med juni 2018.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.