Prova skor och dricka vin – samtidigt?

Hem » Nyheter » Prova skor och dricka vin – samtidigt?

Det finns väl egentligen bara en sak som är härligare än att köpa nya skor och det är att shoppa skor och dricka vin – samtidigt. Enligt skodesignern Minna Engström Heino och vinproducenten Sofia Ruhne har skor och vin mycket gemensamt.

– Vi träffades på en vinprovning tidigare i år och upptäckte att vi pratade om samma sak, fast om två olika hantverk – skomakeri och vinmakeri, berättar Sofia Ruhne som, förutom att göra vin på vingården Terreno i Toscana, även är delägare i The Winery Hotel i Solna.

Även för Minna Engström Heino som ligger bakom varumärket Minna Heino är det hantverk som ligger till grund för hennes stora passion för skor. Innan hon började att göra sina egna, ägnade hon enormt mycket tid till att leta efter skor som både var snygga, användbara och bra för foten.

– Jag skulle faktiskt kunna kalla mig för en sko-sommelier eller skommelier, säger hon och skrattar.

Den 29-30 november gästar Minna Heino The Winery Hotel och öppnar en pop-up butik där du kan prova skor och vin – samtidigt.

När: onsdagen och torsdagen den 29-30 November

Öppettider: 12.00-18.00 (eller så länge det finns intresse)

Var: I lobbyn på The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20, Solna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.