Mackmyra firar egen dag och inviger sitt nya Lab Distillery

Hem » Nyheter » Mackmyra firar egen dag och inviger sitt nya Lab Distillery
Mackmyra Sherryfat

Den 20 maj är dar man upp Whiskybyn för allehanda aktiviteter och har en historisk invigning av sitt nya experimentella Lab Distillery som ligger på den tidigare produktionsplatsen eftersom tanken är att tillsammans med olika hantverksdistillers utveckla innovativa och nya spritdrycker.

“De senaste åren har blivit en explosion av intresse för innovativa, småskaliga hantverk i Europa och resten av världen. Förutom whisky ser vi en enorm tillväxt i flera andra intressanta kategorier av sprit”, berättar Magnus Dandanell, Grundare och VD för Mackmyra, “Samtidigt finns det många unga destillerier där ute med fantastiska produktidéer som inte har sitt eget destilleri. Genom att låta dem göra sina drömmar till verklighet kan vi utnyttja kraften i innovation och vår omfattande kunskap om destillering och produktutveckling.”

Mer information och hur du bokar Mackmyradagen hittar du här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.