Åter dags för Ostfestivalen!

Hem » Nyheter » Åter dags för Ostfestivalen!

För 4:e året i rad firas Ostfestivalen i dagarna tre mellan den 17-19 februari på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Tänk att svenskarna är ett ostälskande folk som äter mer än 20 kilo ost per person och år. Det är kanske därför som Ostfestivalen varit en stor succé tidigare år. Hit kommer ett 40-tal ostproducenter, gårdsmejerier, kockar att prata om, smaka och välja spännande nya och goda ostar. Bland andra kommer Richard Tellström från Historieätarna att berätta om ostens historia.

Elles Mat & Vin medarbetare, sommelieren Ia Orre, är en av initiativtagarna till Ostfestivalen och menar att man på detta sätt vill uppmärksamma svenska mjölkbönder och gårdsmejerier och presentera ett gott sortiment av fina hantverksmässiga ostar till en bred publik.

Besök ostfestivalen.se för mer information, biljettpriser, festivalprogram och mycket mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.