Ny vinserie på brittisk tv

Hem » Nyheter » Ny vinserie på brittisk tv

The Wine Show, som den nya serien heter, ska under 13 delar, återställa vinets status i brittisk tv. Serien ska ge tittarna en kulturell resa och man vill på ett visuellt sätt underhålla, engagera och sprida information om vin från hela världen.

Förutom vinexperter som Joe Fattorini och Amelia Singer, kommer några av de främsta matkreatörerna som är med i programmet och kockar, som bland annat Michael Caines, Peter Gordon och Francesco Mazzei, kommer att medverka. Man ska berätta och prata om mat och vin, allt från vardagliga viner och kända kvalitetsviner.

Smart drag av Russ Lindsay, grundare och chef för Infinity Creative Media som skapade serien, är att man också via Amazon UK kan erbjuda tittare att köpa de viner som man kommer att prata om i serien.

The Wine Show kommer att visas i ITV och ITV4 och du kan se en trailer här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.