Myllymäki får guld

Hem » Nyheter » Myllymäki får guld

Gastronomiska Akademien vars mål är att värna om och verka för den gastronomiska kulturen har tilldelat Tommy Myllymäki  en guldmedalj för framstående matkulturella insatser 2015. Det är inte första gången som Tommy tävlar i prestigefulla evenemang. Han fick brons i Bocuse D’Or 2015 och vann Årets Kock 2007.

I samband med detta pris delades även Årets Guldpenna ut till matjournalisten Ann-Helen Meyer von Bremen.

Gastronomiska Akademien bildades 1958 på initiativ av Sten Broman, Fritiof Nilsson Piraten och Tore Wretman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.