White Guide utser bästa restaurangerna

De bästa nordiska restaurangerna har nu korats av White Guide Nordic. Många svenska restauranger finns med på listan över de 30 bästa restaurangerna på årets White Guides lista. Bland annat Fäviken Magasinet i Åre, Daniel Berlin Krog, i Tranås, Esperanto i Stockholm, Restaurant Frantzén i Stockholm, Gastrologik i Stockholm, Oaxen Krog  i Stockholm, Upper House Dining, Göteborg, Mathias Dahlgren – Matsalen i Stockholm, PM & Vänner i Växjö, Operakällaren Stockholm, Koka Göteborg, Hotell Borgholm  på Öland och Restaurang Vollmers i Malmö. Grattis till alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy