Grattis Johan Nilsson, Svensk Mästare i Sommellerie 2015!

Hem » Nyheter » Grattis Johan Nilsson, Svensk Mästare i Sommellerie 2015!

I år tävlade 11 kandidater från Sverige inklusive en gästkandidat från Österrike. Tävlande får bland annat blindprova viner, skriva ett teoriprov, dekantera och servera och rekommendera viner till en satt meny. Vidare till finalen gick till slut Johan Nilsson från PM & Vänner i Växjö, Maya Samuelsson från Vinkällan samt Frida Hansson från WOW News och Eriks Vinbar. Vinnare blev Johan Nilsson, tätt följd av Frida Hansson, på en andra plats och Maya Samuelsson som blev trea. Bra jobbat alla deltagare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.