Stopp för vinsvindleri

Hem » Nyheter » Stopp för vinsvindleri

För att sätta stopp för alla lurendrejerier kring dyra viner som säljs som samlarobjekt, kommer nu hemsidan Winefraud.com att öppnas i mars 2015.
Initiativtagaren för sajten är vinkonsulten Maureen Downey som ser webbplatsen som en länge efterfrågad resurs, eftersom enorma summor är i omlopp. Den nya sidan kommer att täcka allt om vinförfalskning. Bland annat kommer det att finnas en “Vin Authentication 101”, en förteckning över olika leverantörer, där vinerna personligen granskas av en kommitté, samt information om bedragare och artiklar med anknytning till förfalskning och autentisering av vin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.