Inflation i vinpoäng oroar skribenter

Hem » Nyheter » Inflation i vinpoäng oroar skribenter

Man misstänker nämligen att kritiker blivit generösa med poängen för att skapa sig själva ett namn då de som oftast omnämns i marknadsföringssammanhang av viner är just de som gett höga poäng. Har man delat ut ett betyg på över 95 poäng är det i stort sett garanterat att man blir citerad runt om i världens vinbutiker och dylikt, och på så sätt blir ens namn bättre ihågkommit. Priserna för de viner som fått full pott skjuter dessutom i taket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.