Vin och sprit nu på stor auktionssida

Auktionssidan Barnebys är en känd söktjänst där man kan finna alla möjliga kvalitetsauktioner och över 100 000 nya föremål varje vecka. Sidan skapades av Pontus Silfverstolpe Barneby för två år sedan och samarbetar idag med kända företag som Bukowskis, Lauritz och Stockholms Auktionsverk. Barnebys har vuxit snabbt och finns idag i fyra olika länder, och även utbudet har utökats. I nuläget finns det över 3000 föremål under kategorin vin & sprit. Utvecklingen kommer att fortsätta och även den tyska och amerikanska marknaden kommer att inkluderas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy