Rekordmånga nominerade i Vinordic Wine Challenge

Hem » Nyheter » Rekordmånga nominerade i Vinordic Wine Challenge
Den årliga vinprovningen Vinordic Challenge, som ska utse Sveriges bästa vinköp, ägde nyligen rum och hela 840 produkter var med och tävlade. Syftet med tävlingen är att hitta de viner som ger störst smakupplevelse i förhållande till priset, och det fanns i år 12 kategorier att tävla i, inklusive en ekologisk. Först utses en vinnare i varje kategori, och tävlingen avslutas med att dessa 12 viner ställs mot varandra. Eftersom man även noterar vinets pris, och inte bara smaken, har billigare viner lika stor chans att vinna som dyrgriparna då vikten ligger vid vad man får för pengarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.