Sveriges första vinhotell byggs

Hem » Nyheter » Sveriges första vinhotell byggs
Inom några veckor kommer byggnaden av Sveriges första hotell med tillhörande vinfabrik påbörjas. Hotellet kommer att ligga i Stockholm och är tänkt att bli en samlingsplats för vinintresserade. Initiativet, som döpts till The Winery Hotel, har tagits av Ejnar Söder och HKC Hotels. 184 rum och en komplett vinfabrik är vad hotellet kommer att kunna erbjuda sina gäster, och vintillverkningen ska ske med druvor som importerats från Frankrike, Italien och Spanien. Invigningen beräknas inträffa under hösten 2015.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.