2013 svår årgång för Bordeaux

Hem » Nyheter » 2013 svår årgång för Bordeaux
Den årliga primörveckan i Bordeaux har nyligen ägt rum och årgången 2013 har provats. Området, som under 2013 gått igenom svårigheter, fick en liten skörd och domen för årgången blev generellt ”svår”. Cabernetvinerna klarade sig dock bra, och det var framför allt merlot som fick det svårare. Flera av Bordeaux merlotviner fick lågt betyg under provningsveckan som hade färre besökare än vanligt. De vita vinerna fick dock bättre kritik, särskilt de torra, men även några söta från områden som sauternes och barsac.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.