2014 hårt år för Argentina

Hem » Nyheter » 2014 hårt år för Argentina
År 2013 var ett bra vinår för argentinska producenter, så bra att det överträffade de senaste 40 åren. Men man beräknar nu att 2014 års skörd kommer att minska med minst en femtedel. Frost och sena regn är orsaker till att man under skörden, som äger rum inom de kommande månaderna, kommer att behöva rata en del av druvorna. Det är dock inte alla som ser minskningen som en nackdel. Under 2013 hade man stora mängder att sälja samtidigt som exporten minskade något. Generellt försöker man att förbättra kvaliteten genom att få fram olika stilistiska drag från de olika områdena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.