CRAV slog till mot telefonväxel i Toulouse

Hem » Nyheter » CRAV slog till mot telefonväxel i Toulouse
Comité Régional d’Action Viticole (CRAV) är kända som en grupp militanta vinodlare som kämpar för att uppmärksamma vinodlares villkor. Hot, vandalism, bränder och till och med bomber har använts sedan gruppen bildades på 70-talet. Denna gång slog man till mot två byggnader som huserade en telefonväxel i Toulouse. Resultatet blev att tusentals fick vara utan telefon och internet. År 2007 släppte CRAV en video där man hotade med blodbad om inte presidenten såg till att vinpriserna slutade dala. Gruppen säger sig även ligga bakom den omtalade helikopterkraschen i Bordeaux ; något man inte kunnat styrka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.