Château de la Rivière går vidare efter tragedin

Hem » Nyheter » Château de la Rivière går vidare efter tragedin
Vinjournalen har tidigare rapporterat om den tragiska olyckan som drabbade den tidigare ägaren och den nya köparen av franska vingården Château de la Rivière. James Gregoire och kinesiska affärsmannen Lam Kok, samt Koks 11-åriga son störtade den 20 december med helikopter ner i floden Dordogne, bara 24 timmar efter att avtalet ingåtts. Sonens kropp har återfunnits medan Gregoire och Kok fortfarande saknas och antas vara avlidna. Vingården köptes genom Kok och hans frus företag, Brilliant Group, och nu har man bestämt sig för att blicka framåt trots den svåra tiden. Koks önskemål om att hålla teprovningar på fastigheten samtidigt som vinodlingen fortsätter kommer att uppfyllas, samtidigt som man kommer att fortsätta att utveckla hans planer på vinturism.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.