Storsatsning på Australiens vinindustri

Hem » Nyheter » Storsatsning på Australiens vinindustri
Organisationen WFA (Winemakers’ Federation of Australia) satsar nu 33,75 miljoner australiensiska dollar, vilket motsvarar nästan 200 miljoner kronor, på en treårig plan för att förnya landets vinindustri. Programmet består av 43 punkter som riktar sig till sex huvudområden: vin och hälsa, att öka efterfrågan, att korrigera tillförseln, att få igenom förändringar inom skattesektorn samt att förvalta framtida skatteöverenskommelser. Budgeten kommer att ökas med 2 miljoner dollar per år, varav en del kommer att gå till att förbättra handelsvillkoren och till marknadsföring i sammarbete med landets turistorganisation, Tourism Australia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.