”Omvänd mikrovågsugn” kan kyla ditt vin

Hem » Nyheter » ”Omvänd mikrovågsugn” kan kyla ditt vin
Tillhör du dem som ofta glömmer att kyla vinet innan gästerna anländer? Då kan du få nytta av en ny brittisk uppfinning som kyler drycker på en minut. Uppfinningen fungerar som en slags omvänd mikrovågsugn och kan användas till bland annat champagne. Flaskan snurrar runt i kylvätska och apparaten finns i olika storlekar både för hemmabruk och industriella ändamål. Det är brittiska Enviro-Cool som står bakom den fiffiga uppfinningen som kan kyla drycker till 5 grader eller kallare.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.