Ebay vidtar åtgärder mot etikettförfalskning

Hem » Nyheter » Ebay vidtar åtgärder mot etikettförfalskning
Förra veckan rapporterade vinjournalen om falska kopior av kvalitetsviner på nätet. Bland annat greps en man som förfalskat anrika vinproducenten Mouton Rotschilds etiketter och en oro spred sig inom vinvärlden. Medan Mouton Rotschild arbetar för att kunna spåra etiketterna vidtar även Ebay åtgärder som ska stärka konsumenternas tillit. Stränga åtgärder vidtas, däribland tillämpar man programmet Verified Rights Owner Program som ska tillåta snabb och effektiv rapportering av övertramp för den som har innehar rättigheterna till produkten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.