Gott om härliga vinnyheter i november

Hem » Nyheter » Gott om härliga vinnyheter i november
November anses vara en mycket bra vinmånad. Många vällagrade, spännande och högkvalitativa viner kommer ofta ut på marknaden under november, och detta år är inget undantag. Bland de vita nyheterna på Systembolaget ser vi guldkorn som Nicolaihof Riesling Federspiel (2006), Saint Clair Pioneer Block 10 Chardonnay (2010) och Soave-Bertani Classico (2011), medan röda som Quinta de Chocapalha Cabernet Sauvignon (2011), Langhe Nebbiolo Scavino (2011) och Clos de los Siete (2010) står för några av de mest intressanta i sin kategori. Novembernyheterna kommer endast in till utvalda butiker, men kan specialbeställas över hela Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.