Spritmuseum bjuder in till bubbelmässa den 6 maj

Hem » Nyheter » Spritmuseum bjuder in till bubbelmässa den 6 maj

Det börjar bli hög tid att spana in vårens bubblande trender och provsmaka nya överraskningar. Lördagen den 6 maj bjuder Spritmuseum in till bubbelmässa vid 4 olika tillfällen à 2 timmar under hela dagen.

På bubbelmässan kan du provsmaka bland annat Metodo Classico, Crémant, engelska bubblor och trendig Pet Nat. Dessutom får du prova ett 100 % skandinaviskt mousserande vin gjort på äpple eller rabarber från danska Andersen Winery.

Temat för mässan är hantverksdryck, kvalitet och mångfald. På mässan kan du också träffa det svenska paret Bonnebox som har med sig bland annat sin Leksand Champagne. Fler importörer som kommer finnas på plats är La Becaria Wines, Quaffable Wines, Wine with us, Champagne Voyage med flera.


Under mässan har du möjlighet att lyssna på ett kortare föredrag med dryckesprofilen Eva Karlsson om just bubblor.


I biljettpriset ingår ett ex av Richard Juhlins champagneglas Italesse Optimum och fem provsmakningsbiljetter (fler går att köpa på plats).


Platsen är Spritmuseum och tiderna som gäller är 11–17.

Läs mer och köp biljetter !

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.