Stockholm får ny mässa för öl- och spritdrycker

Hem » Nyheter » Stockholm får ny mässa för öl- och spritdrycker

Nästa år är det premiär för en ny stor dryckesmässa i centrala Stockholm. 

Öl & Spritmässan Stockholm blir en mässa med öl och spritdrycker på Stockholm Waterfront Congress Centre 6-7 oktober 2023.

Bakom mässan står Sveriges största arrangör av dryckesmässor som är kända för bland annat varumärken som En Öl & Whiskymässa i Göteborg och Sparkling Stockholm.

— Intresset för dryck fortsätter att växa, titta på hantverkssprit och gintrenden som ökat explosionsartat. Lägg till en ständig och spännande utveckling av öl och alla duktiga bryggerier både utomlands men framförallt här i Sverige. Självklart ska dom ha en plats i centrala Stockholm, säger Stanley Wong, VD på Svenska Dryckesmässor, och fortsätter:

— Branschen hade länge efterlyst en mässa som gav en större plats för spritdrycker varför vi en gång startade Destillat Stockholm. Det blev en uppskattad mässa med fokus på destillat som sedan fått vila för att nu plockas upp, twistas till och utökas med öl.

— Vi vill fortfarande erbjuda en plats för destillat men vi vet också att samma målgrupp ofta uppskattar öl och det känns helt rätt att nu kombinera dom här stora dryckestrenderna för att skapa en perfekt hehet.

Fakta Öl & Spritmässan Stockholm

Premiär: 6-7 oktober 2023

Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre.

Arrangör: Svenska Dryckesmässor* och Stockholm Waterfront Congress Centre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.