Nu öppnar drottning Elizabeth egen pub

Hem » Nyheter » Nu öppnar drottning Elizabeth egen pub

Hennes Majestät drottning Elizabeth är alltid på G. Nu ryktas att hon ska öppna en pub på hennes kära egendom Sandringham Estate i Norfolk och behöver någon som driver puben. Själv tar hon gärna en god öl då och då eller en Dubonnet, men nu behöver hon inte gå så långt för det….

Den nya puben kommer att ligga på platsen för en tidigare social klubb. Själva byggnaden är från 1844 och öppnades av drottningens farfarsfar kung Edward VII men som tvingades att stänga under pandemin.

Men platsen har mycket ädel karaktär och en fantastisk panoramautsikt över nordvästra Norfolk. Puben kommer att servera befintliga kungliga drycker, inklusive ett mousserande vin som säljs genom Royal Collection Trust och en öl gjord med växter som odlats på Sandringham Estate.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.