Kvinna delar ut shots på flygplats

Hem » Nyheter » Kvinna delar ut shots på flygplats

kkk

Denna film har gjort storsuccé på nästan alla sociala media. Det festades rejält i säkerhetskön på Miami flygplats härom veckan då TikTok-användaren latinnbellaa inte kom igenom flygplatsens säkerhetstjänst med två spritflaskor.

Då hon flyga hindrades hon från att ta med sig sina spritflaskor på flyget. När tjänstemannen ville hälla ut spriten, en flaska Malibu Pineapple och en flaska Ciroc vodka, tog resenären helt enkelt kontroll över situationen och delade ut shots bland andra medresenärer som stod i säkerhetskön på flygplatsen.  

Hon tyckte det var bättre att dela med sig än att slänga spriten och skriver “Jo, vi kom på vårt flyg, ingen blev utsparkad. Det var bara en shot, ingen blev full.”

Det är inte varje dag som man erbjuds en gratis shot av vodka, så hon blev givetvis populär men det var också många som kommenterade inlägget speciellt i covid-tider då mask är obligatoriskt på flygplatser.

Men som någon kommenterade: ”Jag antar att alkohol sanerar allt.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.