Berusade bufflar avslöjar olaglig sprit

Hem » Nyheter » Berusade bufflar avslöjar olaglig sprit

Tre bönder i Indien delstaten Gujarat arresterades nyligen för att ha sålt olaglig alkohol, rapporterade The Times of India.

 Man blev uppmärksam på detta då en flock bufflar sprang omkring berusade. Det visade sig att deras vattentråg innehöll 101 flaskor med olaglig sprit och efter att en av bönderna hade ringt en veterinär när bufflarna slutade äta och påstås börja skumma i munnen och när bufflarna flamsigt började hoppa runt sitt stall.

Tillkallad veterinär märkte då direkt en konstig lukt från bufflarnas tråg och att vattnet fått en gul nyans. Så han rapporterade allt till myndigheterna och de tre bönderna greps då för olaglig försäljning av alkohol. När den lokala polisen plundrade stallen, hittade de flaskor vodka, whisky och annan sprit till ett värde av mer än 400 tusen kronor gömda under foder i djurens tråg.

Bufflarna har sedan dess har återhämtat sig efter sin berusade eskapad och sin baksmälla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.