Ny funktionell app för whisky-älskare!

Hem » Nyheter » Ny funktionell app för whisky-älskare!

Tokyo-baserade it-företaget Asian Frontier Co, har lanserat en whisky-app som identifierar den dram som du vill dricka, baserat på din önskade smak och den presenterar ett nytt sätt att välja  whisky. Applikationen som för närvarande har fler än 1 500 poster på servern heter RecoMentor och informerar även om allt när det gäller ämnet whisky.

Applikationen fungerar som en elektronisk meny som gör det möjligt för konsumenten att välja sin whisky helt baserat på de smaker som man gillar. Här hittar man smak-hjul, guider, smakscheman och man leds genom smakaromer som tillkommer i destillationsprocessen, samt aromkategoriseringen i enlighet med Aromasters standard. Man kan också söka bland olika whiskyetiketter som har en liknande stil osv. All smakinformation bestäms av whiskytillverkningsprocessen och faktiska provsmakningsanteckningar från lokala whiskyexperter.

Appen finns på 3 språk: japanska, engelska och traditionell kinesiska. Om du går in på applikationens hemsida >> här så kan du läsa mer om den spännande smak-appen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.