Dags för en hobby-vingård i Bordeaux, kanske?

Hem » Nyheter » Dags för en hobby-vingård i Bordeaux, kanske?

En “hobby”-vingård i Bordeaux verkar vara den senaste trenden för Bordeaux-vinälskare som dessutom har litet cash. Några entreprenörer i regionen marknadsför vingårdar som vinnördar som vill äga en vingård!

Det är byrån Vineyards-Bordeaux som är ansluten till fastighetsdivisionen i Christies och som marknadsför ett antal vinfastigheter, då man renoverar fastigheter i syfte att sälja dem för upp till flera miljoner euro till rika samlare. Det finns tydligen en efterfrågan och det finns köpare som också vill distribuera sina viner till särskilda platser eller så kan man förstås lägga ut vinframställningen.

En vingård eller ett vinslott på med vinodlingar på ca 3,76 kostar knappt 1,38 miljoner euro. För det får man AOC Graves och druvorna Merlot och Cabernet Sauvignon. Fast priserna varierar förstås.  Kontaktuppgifter här  >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.