Världens 1:a online auktion för cask whisky!

Hem » Nyheter » Världens 1:a online auktion för cask whisky!

Visste du att försäljningen av Scotch har slagit alla rekord i år och att hela whiskyfat, så kallade casks, blir alltmer intressant för samlare och investerare? Nyligen såldes ett fat med 30-årig Macallan för det facila priset 4,4 miljoner HKD i Hongkong. Det här är något som vi troligtvis kommer att få se mer av i framtiden.

Nu har sidan Auctionyourcask.com lanserat världens första online auktion som uteslutande auktionerar whiskyfat. Auktionen tillåter privata ägare och investerare att sälja sina fat, oberoende av vilken typ av whisky det handlar om. Auctionyourcask.com erbjuder alltså ett nytt sätt att sälja whisky på fat och inte bara på flaska.

Den första auktionen kommer erbjuda ungefär 24 olika fat, bland annat de intressanta objekten ett fat Aberfeldy 2005, Bruichladdich Chateau Margaux, ett fat Aberlour 1990 och ett fat Springbank 1995.

Live går auktionen av stapeln på företaget Cask Trade:s kontor på Regent Street i London. Om du skulle ha vägarna förbi så får du provsmaka 2 olika cask whisky och har du inte vägarna förbi så kan du ändå följa auktionen och registrera ditt intresse för auktionen på hemsidan www.auctionyourcask.com

Online kommer auktionen att hållas den 22 januari fram till den 2 februari klockan 20.00 GMT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.