Skånskt mikrodestilleri bäst i världen

Thomas Kuutttanen, Master Blender, Purity Vodka

Världens ledande vin- och spritproducenter samlades igår i London för branschens ”Oscarsgala” IWSC. Skånska Purity Vodka utsågs då till ”The World’s Best Vodka 2017” och ”International Vodka Producer of the Year 2017”.

The International Wine & Spirit Competition (IWSC) är världens äldsta och mest anrika dryckestävling. Fler än 400 professionella domare har under fyra månaders tid provat de allra främsta av världens förnämsta drycker. Bland flera tusen tävlingsbidrag och i en stenhård konkurrens med samtliga ledande producenter tog Purity Vodka hem de två tyngsta troféerna till Sverige och Skåne.

Purity Vodka finns i Systembolagets beställningssortiment Nr 86 519 och kostar 298 kr.

Stort grattis från oss på Vinjournalen.se!

 •  
 •  
 •  
 •  
 • 2
 •  
 •  

La Dame de Malescot

Ett magiskt gott vin av högsta kvalitet! Château Malescot-St-Exupéry är ett 3ème Cru Classé slott i Margaux och är idag ett av de bäst bevarade och kvalitetsdrivna Margaux cru. Vinet La Dame de Malescot är slottets andravin.

Artikelnummer: 5491

Typ: Rött Vin

Producent:Chateau Malescot Saint-Exupery

Land: Margaux (Upptäck blommorna i vin)

Alkohol:13,5 % %

Pris:299 Kr.

HITTA PRODUKTEN PÅ SYSTEMBOLAGET

Nötkött Nötkött Nötkött

Vinjournalen Nyhetsbrev

Jag godkänner villkoren

annons
cwdistrict7900x100jun17jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

senaste artiklarna
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 2
 •  
 •