Gröna Lund lanserar cocktailbar

Hem » Nyheter » Gröna Lund lanserar cocktailbar

Nu kompletteras Gröna Lund sina klassiska tillhåll Biergarten och Kryddhyllan med ytterligare ett tillskott och lanserar Terrassen. Den nya baren Terrassen ligger på baksidan av Lustiga Huset, kan Gröna Lund nu erbjuda en riktigt bra cocktailbar med bästa möjliga utsikt över Saltsjön och Skeppsholmen.

I den nya cocktailbaren serveras både goda drinkar och maträtter signerade av prisbelönte kocken Jonas Dahlbom. Gröna Lund vill härmed kunna erbjuda ett mer exklusivt utbud för tivolits gäster vid exempelvis med exempelvis konserter eller 5-kampskvällar. Terrassen har plats för 50 sittande, eller 120 stående mingelgäster.

Gröna Lund har länge arbetat med att ta fram ett konceptet med en något lyxigare bar med passande mat och man är mycket nöjd med resultatet, enligt Grönans  Food & Beverage Manager, Fredrik Fjällström.

Terrassen är endast öppen för Grönans besökare och kommer att hålla öppet onsdag till fredag mellan kl 16 och 22 samt lördagar och konsertkvällar mellan kl 13 och 22.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.