Casillero del Diablo & Manchester United lanserar global kampanj med Zlatan

Casillero del Diablo är Manchester Uniteds officiella vinpartner och lanserar nu en ny, fräsch och världsomfattande reklamkampanj där framstående spelare som Zlatan Ibrahimović, Michael Carrick, David de Gea och Antonio Valencia samt några av den engelska fotbollsklubbens historiska legendarer medverkar.

2010 ingick Manchester United och Casillero del Diablo en historisk allians. Detta efter att den engelska fotbollsklubben erbjudit Concha y Toro, producenten bakom Casillero del Diablo, att bli en av klubbens kommersiella partners. Både Manchester United och Casillero del Diablo är globala varumärken och drar på så sätt nytta av partnerskapet.

Se den reklamfilmen här! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy