Fler vinbarer öppnar på Söder

Hem » Nyheter » Fler vinbarer öppnar på Söder

Vad sägs om en mjuk fåtölj, ett gott vin och en smakfull cigarr? I slutet av månaden planerar vinbaren Folii att öppna i de anrika krogkvarteren på östra Södermalm i Stockholm, närmare bestämt på Erstagatan 21 i Stockholm.

Det verkar ha gå en trend i att öppna vinbar i Stockholm!

Denna gång är det sommeliererna Béatrice Becher och Jonas Sandberg står bakom denna nya vinsatsning. Jonas har tidigare arbetat som sommelier på Sturehof, men kommer senast från mångfalt prisade Fäviken Magasinet i Järpen. Béatrice känns igen från podcasten Vinpratarna. Även hon har arbetat som sommelier på Sturehof samt Gondolens Vinbar.

Folii har ambitionen att bi en livsstilsbar och blanda musik, viner, drinkar, mat och cigarrer i en härlig mix.

Premiären är planerad till i slutet av januari, men håll ett öga på hemsidan för exakt datum www.folii.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.