Mysko vinmaskin säljs på auktion

Hem » Nyheter » Mysko vinmaskin säljs på auktion

Christies auktionshus har meddelat att man kommer att presentera en mycket originell ”självhällande vinmaskin” på sin nästa auktion. Vinmaskinen har konstruerats med hjälp av cirka 300 delar metallskrot, med allt från skruvar, bitar av kanonkulor och klockfjädrar. Varje del i maskinen är gjuten i brons och har monterats ihop till en alldeles unik vinmaskin som enligt uppgifter ” häller själv utan att spilla en droppe”.

Ett komplicerat hydraulsystem av olika kuggar håller och roterar vinflaskan och häller upp vinet i glaset. Maskinen är konstruerad av skulptören Rob Higgs och Christies räknar med att det förväntade priset kommer att ligga mellan £ 15000- £ 25000 för denna raritet.

Kul manick som är värd priset? Bedöm själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.