Köpenhamn firar Rhônevinet i september

köpenhamnDen 17 september är det åter dags för Rhônevin-festival i Köpenhamn som arrangeras av Inter Rhône och The Wine Company.  Dansk Vincenter i Advedøre har lockat till sig ett antal danska vinimportörer som kommer att ställa ställer ut under dagen och erbjuda Rhôneviner till avsmakning från både norra och södra Rhônedistrikten.

Sedan tidigare år vet man att festivalen rönt stort intresse och därför har man utökat festivalområdet i år. Den som vill delta på festivalen måste anmäla sig i god tid. Entrébiljetten gäller under hela dagen.

Mer information om program och köp av biljett på hemsidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.