Wine of the Year 2015 korad!

De Peter Michael Cabernet Sauvignon Napa Valley Au Paradis 2012 vann det ärorika priset Wine of The year. Det är tidningen Wine Spectators årliga ranking topp 100 lista som görs för att uppmärksamma årets mest spännande viner som har valt vinet från den lilla vingården i Oakville och anser att vinets årgång 2012 håller en exceptionell kvalitativ vinstil när det gäller kalifornisk Cabernet.   Wine Spectator redaktörer granskade fler än 18.000 viner med oberoende blindprovningar som baseras på poäng för kvalitet, prisvärde, tillgänglighet  och deras egen “X-factor”, den spänning man får av vinet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.