Vingård bestulen på 5000 flaskor

De tror har hackat sig in i lagret med hjälp av en kofot på lagret, berättade, Aimee Knight, försäljningschef på Bolney Wine Estate nyligen för Decanter. Efter en rad incidenter på engelska vingårdar försöker nu Polisen plussa ihop händelser och hitta ledtrådar. På Bolney Wine Estate stals fem tusen flaskor vin bland annat 540 flaskor av det populära vinet Blanc de Blancs 2009. Men det stals även Cuvee Rose, Bolney Bubbly, Sirrius Rose, Lychgate och Linter. ”Detta känns hemskt och vi tror att det är personligt”, säger chefen och vinmakaren Sam Linter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy