Vi på Vinjournalen.se vill låta vårt team växa. Vi söker just nu personer som vill hjälpa oss att skapa bättre innehåll samt vara med och prova massa viner. Primärt söker vi personer med start mat och vin intresse som vill blogga på vår sida. Vi söker även person som är intresserade att prova vin och därefter dela sina bedömningar. Vänligen fyll i formulär nedan som ett första steg för att initiera kontakt.

Vill du vara med i vårt team?

Vi söker nu skribenter och vinprovare

Namn(Obligatoriskt)
Ålder(Obligatoriskt)
Jag är intresserade av(Obligatoriskt)
Du kan ticka i båda boxarna ovan.
Berätta kort om dig själv och varför du vill skriva på Vinjournalen.se

Vår redaktion kommer att läsa din intresseanmälan och därefter återkomma. Vårt mål är utöka vår redaktion från januari 2024.

Rules to be Known

  • Use ”grapes” for ”grape must” and ”concentrated grape must” for ”rectified concentrated grape must.”
  • ”Tirage liqueur” and ”shipping liqueur” may be indicated without specifying individual ingredients.
  • Up to three ’acidity regulators’ and ’stabilising agents’ are allowed, with at least one used in the process.
  • When blending wines with identical ingredients, list each ingredient only once.
  • List ingredients in descending order of weight as used during manufacturing. Ingredients below 2% may be listed in any order, following EU 169/2011 ANNEX VII.
  • ANNEX VII of EU 169/2011
Untitled

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.