Nu är Star Treks Cocktailbok här!

Hem » Nyheter » Nu är Star Treks Cocktailbok här!

Ställ in dina smaklökar på kosmos och njut av drinkar som tar dig dit ingen har gått tidigare! Här kommer Star Treks Cocktails: A Stellar Compendium, en nya cocktailboken som lanserats nyligen.

Det är mixologerna Simon Pellet och Adrian Calderbank, två kreativa bartenders som gillar att experimentera. Dessutom är de Star Trek entusiaster!

Blanda de klassiska cocktails som alla gånger serveras på Starfleets rymdskepp Star Trek och runt om i hela federationen. Detta är ett kul kompendium med rymdinspirerade cocktailrecept med äkta sci-fi-känsla. Boken är indelad i olika sektioner och innehåller aperitif, cocktails och avec.

Har du druckit en Scotty’s Rusty Nail, Sulu’s San Francisco, Captain Kirk’s Old Fashioned eller Jean Luc’s Earl Grey Martini? Det är bara några av de många klassiska intergalaktiska eller nya uppsnitsade cocktailrecept som följer serien och huvudpersonerna. Varje besättningsmedlem har sin cocktail-favorit.

En rolig bok med fotografier och teckningar samt en förpresentation av bokens projektledare Glenn Dakin i bokens introduktion berättar alkoholens plats i alla dess former i Star Trek-serien. Kom ni ihåg att en Martini faktiskt serverades i det allra första pilotavsnittet i serien?

Perfekt julklapp för Star Trek fans!

Boken är på engelska och säljs dels i en Kindle-upplaga och dels som inbunden bok på Amazon och på denna >> länk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.