När längtan efter god mat och sprit blev för stor

Hem » Nyheter » När längtan efter god mat och sprit blev för stor

Sheriffen på Jefferson County Sheriff Office i Texas fick sig ett gott skratt för någon vecka sedan när en 25-årig fängelsekund i Beaumont, Dallas Texas, försökte bryta sig tillbaka in tillbaka i det federala fängelset igen efter att några timmar tidigare ha rymt därifrån.

Vad han gjorde ute?

Hans längtan efter god mat och dryck blev helt enkelt för stor. Han skulle bara hämta en väska. Han avtalade med en kompis som kom i en bil och släppte av en stor bag vid halv åtta på morgonen, alldeles utanför fängelsemuren. I bagen låg allehanda förpackade mellanmål och en “stor mängd hemlagad mat”, tobak, tre flaskor cognac, en flaska whisky, lite olika snacks, cannabis och grillade korvar med mera. förpackade mellanmål och en “stor mängd hemlagad mat”.

25-åringen rymde då ut ur fängelset för att hämta bagen men greps av sheriffen när han sedan försökte smita tillbaka in och är nu anklagad för rymning och besittning av marijuana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.