Hem » Produkter » Tommasi Crearo

Tommasi Crearo

Tommasi Crearo är ett härligt vin från Veneto i Italien. Det är gjort på druvorna Corvina, Rondinella och Oseleta och har en intensiv doft av mörka bär och kryddor. Smaken är fyllig och fruktig med mjuka tanniner och en lång eftersmak. Det här vinet passar utmärkt till en mustig köttgryta eller en kraftfull ostbricka. Ett riktigt smakfullt val till middagsbordet!

Läs mer
Pris:209 :-
Artikel nr:8720401
Produkt har utgått
Vinjournalen.se har ingen egen försäljning utan hela köpet genomförs på systembolaget.se. Vinjournalen.se har heller ingen koppling till eller kommersiellt samarbete med Systembolaget.
SortimentBeställning sortimentetÅrgång2018Alkohol14 %Volym750 mlAllergenerInnehåller: Sulfiter
Mat som passar till vinet
Försäljning systembolaget
Pris över tid
Försäljning i liter
Hälsoinformation
Kalorier (baserat på alkoholmängd)
Per standardglas (15 cl)
117
Per liter
775
Per förpackning
581
Kalorier (baserat på ungefärlig sockermängd)
Per standardglas (15 cl)
3.1
Per liter
21
Per förpackning
16
Total mängd kalorier
Per standardglas (15 cl)
119.2
Per liter
795
Per förpackning
596
Sockerdetaljer
Socker G/L
0.5
Socker per liter
5
Antal sockerbitar
1
Övrig information
Förpackning
Förslutning:
Förpackning: Flaska
APK (Alkhol per krona)
0.6 :-
Alkohol per krona är ett mått som anger mängden alkohol som erhålls per nedlagd krona, vid köp av en alkoholhaltig dryck. APK stiger då dryckens pris sjunker eller alkoholhalten stiger.
Om producenten
Om importören
Importör: Hermansson & Co AB
Produkt har utgått !
Kundomdömen
Vad tycker du om Tommasi Crearo?
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Frågor och svar
I vilket land proudceras Tommasi Crearo
Vinet produceras i .
Vad är Tommasi Crearo sockermängd?
Tommasi Crearo har en sockermängd på cirka 1 gram per liter.
Vad heter producenten till Tommasi Crearo
Producenten till vinet heter Tommasi Viticoltori.
Hur länge har produkten Tommasi Crearo sålts på systembolaget?
1 september, 2003