Hem » Produkter » Mickey Finn Prickly Pear

Mickey Finn Prickly Pear

Mickey Finn Prickly Pear är ett spännande vin från Irland, ett land kanske inte känt för sin vinproduktion. Med en alkoholhalt på 15% är detta vin fylligt och smakrikt. Det är tillverkat av Prickly Pear, en kaktusart som ger en unik och fruktig smakprofil. Detta vin är perfekt att njuta av tillsammans med en läcker måltid och kommer definitivt att överraska och inspirera dina smaklökar.

Läs mer
Pris:158 :-
Artikel nr:8772102
Produkt har utgått
Vinjournalen.se har ingen egen försäljning utan hela köpet genomförs på systembolaget.se. Vinjournalen.se har heller ingen koppling till eller kommersiellt samarbete med Systembolaget.
SortimentBeställning sortimentetAlkohol15 %Volym500 mlAllergenerInnehåller: Inga allergener
Mat som passar till vinet
Försäljning systembolaget
Pris över tid
Försäljning i liter
Hälsoinformation
Kalorier (baserat på alkoholmängd)
Per standardglas (15 cl)
125
Per liter
830
Per förpackning
415
Kalorier (baserat på ungefärlig sockermängd)
Total mängd kalorier
Per standardglas (15 cl)
124.5
Per liter
830
Per förpackning
415
Sockerdetaljer
Övrig information
Förpackning
Förslutning:
Förpackning: Flaska
APK (Alkhol per krona)
0.6 :-
Alkohol per krona är ett mått som anger mängden alkohol som erhålls per nedlagd krona, vid köp av en alkoholhaltig dryck. APK stiger då dryckens pris sjunker eller alkoholhalten stiger.
Om producenten
Producent: Mickey Finn
Land: Irland
Om importören
Importör: Herida Aurum AB
Produkt har utgått !
Kundomdömen
Vad tycker du om Mickey Finn Prickly Pear?
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Frågor och svar
I vilket land proudceras Mickey Finn Prickly Pear
Vinet produceras i .
Vad är Mickey Finn Prickly Pear sockermängd?
Mickey Finn Prickly Pear har en sockermängd på cirka gram per liter.
Vad heter producenten till Mickey Finn Prickly Pear
Producenten till vinet heter Mickey Finn.
Hur länge har produkten Mickey Finn Prickly Pear sålts på systembolaget?
1 mars, 2011