Vi har precis lanserat en ny artikel! Läs vår senaste artikel.
Allt om Vin» nyheter

»  Vad händer med framtidens vinindustri?

Vad händer med framtidens vinindustri?

Oenologiska experter och forskare på en vinkonferens i Kalifornien har sagt sitt om hur de tror att utvecklingen inom vinindustrin kommer att te sig. Sammanfattningsvis:

  • Vinproducenter kommer att ta fler beslut baserade på komplex it-teknologi och sluta med de traditionella ”gissningslekarna”…
  • Konsumenter vill ha ”välbefinnande” och en sund livsstil. Producenter måste tänka ännu mer på förpackningar, tillsatser och framställning.
  • Ekologi betyder mycket för konsumenten. Bättre information om produktionen när det gäller miljöpåverkan etc. efterlyses.
  • Man pratar en hel del om diabetes och vinkonsumtion. Man föreslår rediga innehållsförteckningar om exempelvis glukosnivåer och varför inte ett bäst före datum?

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

Fler artiklar